YOI FASHION: WINKELIER VAN HET JAAR

​Super blij was ze toen ze het donderdag kreeg te horen, en bovenal heel dankbaar: Wilma van Rhee van Yoi Fashion is uitgeroepen tot winkelier van het Jaar in Epe.

"Een tijdje terug kreeg ik een mail dat ik genomineerd was voor de Winkelier van het Jaar-verkiezing. Dat vond ik al heel leuk en ik heb het naar mijn klanten gemaild en gedeeld op Facebook en Instagram", vertelt Wilma. "Op basis van het aantal stemmen en de positieve beoordelingen ben ik nu uitgeroepen tot Winkelier van het Jaar in de categorie 'modewinkels' in Epe en in Provincie Gelderland ben ik op plaats 9 van in totaal 62 geëindigd!" Toen ze het mooie nieuws kreeg te horen was ze echt even overdonderd en vooral ook door alle reacties die ze mocht ontvangen nadat ze het op Facebook deelde. "Zo veel lieve, leuke reacties. En zonder die lieve klanten en natuurlijk mijn geweldige team zou dit allemaal niet mogelijk zijn", vertelt Wilma. 

Zeven jaar geleden is ze gestart met Yoi Fashion. "Midden in de crisis, met één doel: er knetterhard voor gaan. Ik heb er veel tijd, energie en enthousiasme in geïnvesteerd, met alle liefde, en dan nu deze beloning; het voelt echt als een cadeautje!" In tijden dat veel verkocht wordt via webshops, is het lang niet altijd vanzelfsprekend dat mensen naar een winkel toe gaan. Wilma: "Ik blijf het zeggen, persoonlijke aandacht, service, eerlijkheid, niet opdringerig zijn: dat is zó belangrijk. We voelen ons echt betrokken bij onze klanten, kénnen de klanten. Zij delen hier vaak lief en leed met ons. Kleding kan helpen om mensen een fijn gevoel te geven, om het zelfvertrouwen op te krikken. Hoe mooi als je daar aan mag bijdragen!" 

U bent uiteraard van harte welkom bij de Winkelier van het Jaar. U vindt Yoi Fashion achter de Grote Kerk in Epe, aan de Beekstraat 8. Zie ook het Facebook- en Instagram account van de winkel.

ZOMERBRADERIE IN EPE
Mijn Winkel in Epe (deel 1): Bas Kroese van Wijnko...