SMAKELIJK EPE 2019

Alweer voor de 10de keer is het Gruttersplein één groot openluchtrestaurant. Dé plek voor lekkerbekken. Food-ondernemers presenteren daar zaterdag 12 oktober vanaf 12:00 uur hun smakelijke gerechtjes.

De smaakpapillen worden die zaterdag geprikkeld met zoet en hartig, warm en koud. Een veelheid aan kleine gerechtjes staan er op de speciale menukaart. Je kunt je dorst lessen met een vers geperst sapje, koffie, de verschillende wijnen of het speciaalbier.
Er is een ongedwongen sfeer met gezellige zitjes.De muzikale omlijsting wordt verzorgd door DJ Two Forces. Het enige wat je nodig hebt is leuk gezelschap, lekkere trek en een goed humeur. Dan zorgen de 12 deelnemende ondernemers voor de rest!

Op twee plekken worden munten verkocht waarmee dan bij de leuk aangeklede kramende verschillende hapjes kunnen worden betaald. Deze speciale munten kosten € 1.- per stuk
Smakelijk Epe duurt tot 17:00 uur en de toegang is gratis. Zelf meegebrachte consumpties zijn tijdens dit evenement uiteraard niet toegestaan.

KLEURPLAAT SINTERKLAAS
FEESTELIJKE SFEER BIJ VERNIEUWDE ETOS