PAARDEN4DAAGSE IN EPE


Epe is van 3 t/m 7 juni 2019 weer 'Paardendorp'.  Enkele honderden ruiters en menners zullen dan naar Epe afreizen om deel te nemen aan het grootste recreatieve paardensportevenement van Nederland. 

Woensdag 5 juni tussen 13:30 en 18:30 uur rijdt het treintje "Bello " als pendeldienst van en naar het terrein van de Paarden4daagse aan de Officiersweg met een tussenstop op RCN de Jagerstee. Meerijden is gratis. De halteplaats is in het centrum van Epe voor 'TSnoepie. Vertrek om 13:30 - 14:30 - 15:30 - 16:30 - 17:30.

Vrijdagavond 7 juni rijden de deelnemers van de Paardenvierdaagse in één lange stoet door het centrum van Epe. Zij verzamelen zich na de bosroute op het startterrein en vertrekken aldaar om 18.40 uur. Doorgang door het centrum van Epe is dan vanaf ca. 19.00 uur. De Intocht van de Paarden4daagse door het centrum van Epe  is ieder jaar weer een ware happening.

Vanaf 19.00 uur is er ook entertainment in het centrum van Epe. The Wobblingdancers en Dansschool Drenth geven een demonstratie. Kinderen kunnen zich op het Horecaplein laten schminken en loopt de Peruaanse muziekgroep " Alma Inkari "  door het centrum en als je zin hebt kun je ook je haren nog kunstig laten vlechten. Op het kerkplein is een fotoset  waar belangstellenden verkleed op de foto kunnen. Kleding is op de set aanwezig. De foto kan de week daarop worden afgehaald bij 'TSnoepie aan de Hoofdstraat.

 Kleurwedstrijd: Print hier een kleurplaat uit. Inleveren voor woensdag 5 juni bij Snoepie - Nettl Copycentre of het terrein van de P4D.

Het volledige programma van de Paarden4Daagse

SCHAAPSCHEERDERSFEEST en BROCANTE MARKT
MOEDERS & WIELEN 2019