MOEDERS & WIELEN 2019


Zaterdag 11 mei - de dag voor Moederdag - wordt het centrum van Epe gevuld met Young- en Oldtimers . Belangstellenden kunnen zo na het kopen van een Moederdag cadeautje nog even gezellig in het centrum blijven hangen. 

Vanaf 11:00 uur is de ontvangst en check in op het parkeerterrein achter de VVV. De organisatie verwacht dat alle voertuigen om 13:00 uur op de gereserveerde plaatsen staan. Op 11 mei zelf, kan men ook zeker nog besluiten mee te doen.

Net als voorgaande jaren worden er in de verschillende categorieën prijzen beschikbaar gesteld. Een speciale jury die bestaat uit Benno Schmitz en Jack van Asselt kent prijzen toe voor : 'Restauratie', 'Originaliteit', 'Best of Show', 'Special price' en 'Best bike',
Benno Schmitz verzorgt al jaren de technische avonden voor de lezers van zijn blad "Klassiek en Techniek". Jack van Asselt is secretaris van de Oldtimerclub "de Flevoklassiekers".

Later op de dag staat nog een tour door de Hoofdstraat gepland van een 30 tal Amerikaanse trucks. Deze zijn van de "U.S. Heavy Duty Truck Owners club" die deze dagen op de Veluwe verblijven. De tourtocht van deze trucks is om 16:00 uur.


FOTOWEDSTRIJD 
Houdt u van fotograferen, dan nodigt Ondernemersvereniging u uit deze dag een leuke foto (min. 6 MB) van dit evenement maken, te posten op uw FB pagina en Moeders&Wielen te taggen @moedersenwielen. Uit de inzendingen wordt een winnende foto gekozen. De winnaar ontvangt de foto op canvas. 

Om 16.30 uur is de prijsuitreiking - naast de Grote Kerk - met ter afsluiting een uittocht van alle deelnemers door het centrum.
Er is deze dag live muziek van o.a. "Danny and the Wild Cats".  

PAARDEN4DAAGSE IN EPE
FOTOWEDSTRIJD SCHAAPSKUDDE