KUIJT WINNAAR 36STE KOOPJESMARKT

Aan het einde van deze drukbezochte Koopjesmarkt werden in Epe 3 prijzen uitgereikt. De jury bestond dit jaar uit het echtpaar Kooiman. In een stralende zon nam de voorzitter van de Ondernemersvereniging Martin Lokhorst de microfoon ter hand om de winnaars bekend te maken.

De Mercurius trofee staat tot de volgende koopjesmarkt bij Kuijt Epe. Volgens de jury: " Veel volume op de kraam. Echte koopjes. Graaien in een berg spullen dat is wat de mensen willen. Veel volk voor de kraam en tussen de middag wordt er nieuwe voorraad aangeleverd. Aan alles is gedacht. Een spiegel om je aankoop te bekijken, en verkleden achter een stapel dozen " Een echte winnaar.

De tweede prijs was voor "Pour Vous Montizaan ".Het juryrapport:"Koopjes in de ware zin van het woord. Prijzen werden gedurende de markt ook nog eens verlaagd.
Pour Vous heeft een reputatie als het gaat om ware koopjes .Bekende gezichten achter de kraam .
De eeuwige schoonheid van de ondernemers .Verkopers zijn goed van de tongriem gesnedenen en adrem. Vóór 8:00 uur staat er al een dikke rij voor de kraam te wachten"

De derde prijs ging naar een nieuwkomer op de koopjesmarkt. De dames van "PC Hoofdstraat" waren dan ook blij verrast. "Ware geest van de markt begrepen met vrolijkheid en charme. Kraam die je verwacht in stijl van de bedrijfsnaam. Naam groot in beeld en producten voor een aantrekkelijke prijs. Verbale kwaliteit en een uitdossing om door een ringetje te halen" aldus het juryrapport.

De organisatie en de onmisbare vrijwilligers werden ook bedankt en daarna werd het weer rustig rond de kerk.
HIGHLANDS FESTIVAL
36ste KOOPJESMARKT