IJSSALON ROBERTO BESTAAT 10 JAAR!

IJSSALON ROBERTO BESTAAT 10 JAAR!

IJssalon Roberto in Epe is vorige week weer zeer succesvol aan hun nieuwe ijs seizoen begonnen. Toch komt Shu-Ta Chou meteen al met een prachtig nieuwtje op de proppen. "Deze maand ben ik precies 10 jaar eigenaar van deze landelijk succesvolle ijszaak.

 De landelijk vermaarde (Shu-Ta Chou won al eens de Gouden IJsspatel van het jaar en werd daarmee beste ijsmaker van Nederland, vorig jaar werd Roberto met hun overheerlijke koffie-ijs nog verkozen tot beste ijsmaker van Noord- en Oost-Nederland, red.) Eper ondernemer is trots met dit jubileum. "Daarom wil ik alle Epenaren en andere klanten ook graag bedanken. Het eerste jaar dat ik eigenaar van IJssalon Roberto was geworden, woonden we nog niet in Epe. Maar inmiddels zijn we als ondernemer maar ook als inwoner verknocht geraakt aan dit dorp. We zouden hier als gezin niet meer weg willen. Vandaar dat deze jubileumactie ook volledig op z'n plaats is."
Door de enthousiaste reacties van de talloze klanten is IJssalon Roberto altijd doorgegaan met het verzinnen van nieuwe smaken of met het toepassen van ambachtelijke bereidingswijzen. Dat wat altijd wel bovenaan stond bij deze feestvierende ijssalon? "De kwaliteit. Wij werken met verse producten, we werken met regionale biologische melk." Iedere ijsbereider zegt het: 'mijn ijs is het lekkerste'. Ook Shu-Ta Chou van IJssalon Roberto vindt dat. "En er zijn er gelukkig velen die daar hetzelfde over denken", lacht hij.

Bio Bella-kleurplaat
Nog even over die biologische melk gesproken: ooit is de mascotte (de koe die voor de ijssalon staat) Bio Bella gedoopt. "Toen onze dochter Chloé geboren werd, kreeg Bio Bella een kalfje genaamd Bon Bon." Rondom de koe en het kalfje heeft IJssalon Roberto een speciale kleurplaat gemaakt. "Alle kinderen tot en met 12 jaar kunnen die weer inkleuren. De kleurplaat is te downloaden via www.ijssalonroberto.nl of op te halen in de Eper ijszaak aan de Hoofdstraat 74a. Ingekleurde kleurplaten kunnen bij ons ingeleverd worden. Een ijsjury gaat na de zomer de 25 mooiste kleurplaten kiezen. Die winnaars krijgen allemaal een vrijkaart voor Monkey Town Apeldoorn. Leuk toch? Meedoen dus!"

Over IJssalon Roberto
IJssalon Roberto in Epe bestaat sinds 1983. Inmiddels is deze zaak in de wijde omgeving een erg populaire onderneming geworden. Eigenaar Shu-Ta Chou hamert nu al tien jaar op een belangrijke insteek als ambachtelijk ijsbereider: hij wil ultieme smaakbeleving en biologische producten steevast met elkaar combineren. Naast de verkoop van ijs besteedt Roberto ook veel aandacht aan aanverwante versnaperingen. Zo serveert men in de 'koffieserre' onder andere goed belegde tosti's, gebak en overheerlijke kopjes koffie. 

MODESPEKTAKEL & KOOPZONDAG AFGELAST!
Anne en Ellis 20 jaar eigenaren Juwelier Huijssoon