FOTOWEDSTRIJD SCHAAPSKUDDE

Fotowedstrijd !De winnende foto's worden op formaat 100x70 cm geprint op weerbestendig doek met een mooi metalen frame.
De winnaars mogen gratis deelnemen aan één van de wandelingen. Natuurlijk : Eeuwige roem

Onderwerp: De Schaapskudde..

Een jury kiest er tien als winnende foto. Ondernemersvereniging Epe laat die op het megaformaat drukken en van een mooi metalen buizenframe en ophangsysteem voorzien. Ze worden tijdens het schaapscheerdersfeest op zaterdag 15 juni tentoongesteld naast de schapenweide naast de Grote Kerk in het centrum van Epe.

Let op: de foto's moeten aan een paar belangrijke voorwaarden voldoen.

- De foto moet gemaakt zijn/worden tussen februari en 15 mei 2019.

-  Het minimale formaat moet in ieder geval 3000x2000 pixels zijn.

 - De winnaars kunnen op 15 juni aan het eind van de middag hun foto ophalen op het scheerdersterrein naast de Grote Kerk in Epe, of, bij uitzondering, later op        afspraak bij de schaapskooi.

- De winnende foto's worden gepubliceerd op onder meer onze facebookpagina en website, een selectie ervan op andere papieren en digitale media.

- Jury: Herder Lammert Niesing, Bert Hanekamp en Jan Stenvert.

Iedereen mag meer dan één foto inzenden. Bij de jurering wordt alleen naar de kwaliteit van de foto's gekeken, niet naar de maker, dus het kan zijn dat een deelnemer met meer dan één foto in de prijzen valt.

De maker van de foto doet afstand van de publicatierechten en verleent de Stichting Schaapskudde Epe-Heerde toestemming de foto te gebruiken voor promotionele doeleinden.

De foto's kunnen gestuurd worden naar .
Stuur je meer dan één foto en gaat het om grote bestanden (samen meer dan 20 Mb), dan kun je het beste gebruik maken van de gratis en betrouwbare diensten van wetransfer.com 

De inzendtermijn sluit op 15 mei. De winnaars krijgen uiterlijk 1 juni 2019 via e-mail bericht dat hun plaat in de prijzen is gevallen. 
Organisatie: Schaapskudde Epe-Heerde in samenwerking met Ondernemersvereniging Epe.

MOEDERS & WIELEN 2019
KONINGSDAG 2019