BIJEN EN HONINGMARKT

Op woensdag 7 augustus wordt voor de 67ste keer de jaarlijkse Bijen- en Honingmarkt in Epe georganiseerd door de Imkervereniging Epe. Op deze bijen informatiemarkt kunt u zich laten bijpraten over het belang van de bij. Bijen zorgen voor bestuiving van gewassen en dragen zo bij aan onze voedselvoorziening. De informatiekraam van imkervereniging De Imme is er voor al uw vragen over bijen, honing, drachtplanten en bomen. Demonstraties van diverse ambachten - Kramen van professionele honingverkopers met een veelheid aan vooral Nederlandse honingsoorten- Imkerbenodigdheden - Natuurinformatie -  Streekproducten - Bijenplanten-  Het Imkercafé.

Laat je schminken door de 'Schminkerie'. Kinderen kunnen zich verkleden, om met een imkerpak aan, zich even een echte imker te voelen. Bij de kijkkast kan je een een bijenvolk bekijken. Imkers leggen uit wie de koningin is, hoe je een dar herkent en waar de honing en het stuifmeel zijn te vinden. Maak een echte bijenwaskaars.

De markt is geopend van 8.30 tot 13.30 uur in het centrum tussen Gemeentehuis en Albert Heijn, aan het Marktplein in Epe.Toegang is gratis. 

10 JAAR 2FREZH KIDSWEAR
EPOP 2019